Glukoosisiirappi on tärkeä raaka-aine makeisteollisuudelle, hilloteollisuudelle, hienoleipomolle ja konvehtiteollisuudelle. 45° glukoosisiirappi on mahdollista muotoilla käsin palloksi, koska sen korkeampi kuiva-ainepitoisuus tekee siitä kiinteämmän. Sitä voidaan näin ollen käyttää hyvin esimerkiksi kakkujen kuorrutuksiin, konvehteihin, muovailusuklaaseen, makeisiin ja jäätelöön.
Paineilma on kompressioilmaa ja sitä kutsutaan myös paineilmaksi.
Paineilma on normaalisti hajutonta, värittömä ja mauttomaa, ja se syntyy, kun kompressorit puristavat ilmaa korkeassa paineessa. Paineilman tuottamiseen käytetään pääasiassa kahta järjestelmää: yleensä kaksivaiheista mäntäkompressoria tai ruuvikompressoria.
Sovellus: Paineilmaa käytetään pneumatiikassa energianlähteenä (paineilmajarrut), signaalin siirtoon (analogisesti sähkövirralle), puhdistukseen, jäähdytykseen ja typen tuottamiseen sekä hengityskaasuna.
YK-numero: UN 1002
Venttiili: G 5/8" sisä 25E. GK DIN477 nro 13
Väri: RAL 6018 vaaleanvihreä